Sylwester 2016/2017 w Zajeździe Fojutowo

Menu Sylwester

 

Przystawka ciepła

Krewetki panierowane w  czarnym sezamie podane z chrupiącymi sałatami i emulsjami ziołowymi

Zupa

Krem z pieczonego buraka z dodatkiem parmezanu, mozzareli i ziołowych oliw

Danie główne

Duet cielęciny duszonej w tymianku i panierowanej w migdałach  roladki z perliczki faszerowanej cytrusami z dodatkiem placuszków rosti  i duszonym kalafiorem romanesco

Deser

Suflet czekoladowy z waniliowym sosem

Stół szwedzki z słodkościami

Fontanna z gorącą czekoladą

Owoce filetowane

Kompozycja deserów i ciast

 

Przekąski zimne

Łosoś marynowany w koprze i pieprzu podany na sałatach

 

Sandacz w occie śliwkowym

Roladki z szynki cielęcej faszerowanej twarożkiem ziołowym

Śledź marynowany z żurawiną i brzoskwinią

Deska swojskich wyrobów wędliny, marynaty, smalec, pieczywo

Sałatka makaronowa po hiszpańsku z oliwkami, serem i szynką chorizo

Trzy kolorowa terina warzywna

Pikantna roladka z polędwiczki z papryką i serem ementaler

Kompozycja kruchych babeczek z musami z szynki wędzonej i pomidorów suszonych

Zupy podawane w nocy

Włoska zupa z owoców morza

Zupa myśliwska z sarną i suszonymi borowikami

 

Dania serwowane przez kucharzy w nocy

Indyk pieczony faszerowany podrobami podany z sosem żurawinowym i ciepłymi bułeczkami

Pieczone prosie podane z kapustą zasmażaną i sosem pieczeniowym

 

 

 

NAPOJE, SOKI, 0,5L WÓDKI/PARA

PÓŁNOC

POKAZ  FAJERWERKÓW

SZAMPAN

 

ZABAWA PRZY ZESPOLE MUZYCZNYM

 

KOSZT 590 ZŁ/PARA

KOSZT NOCLEGU, PŁATNY DODATKOWO, WG OBOWIĄZUJĄCEGO CENNIKA

 

BAL ROZPOCZYNA SIĘ O GODZINIE 20,00 DO GODZ. 4,00

 

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

 

REZERWACJE

52 3341500,  694 414 247

zajazdfojutowo@wp.pl