Oferta wielkanocna 2016

MENU WIELKANOCNE 2016

WIELKA SOBOTA

Obiadokolacja:
Roladki rybne faszerowane szpinakiem i pomidorami  
Sałatka z soczewicy
Kompozycja kolorowych sałat podana z cytrusowym vinaigrette
Aromatyczny krem z kukurydzy
Pierogi z kapustą i grzybami
Jajeczne krokieciki z ziołami
Gotowane brokuły podane z sosem jogurtowym
Smażone kluseczki, Ziemniaki smażone
Sałatka z pstrągiem i mango
sok, woda

DESER
Bufet słodki
kawa, herbata

NIEDZIELA WIELKANOCNA
Śniadanie wielkanocne
Żurek z jajkiem
Faszerowane jajka pastami ziołowymi
Tarta z zapiekanym jajkiem i szpinakiem
Sałatka z brokułami i prażonymi ziarnami
Półmisek mięs pieczonych i wędlin
Tradycyjna biała kiełbasa gotowana
Pascha z lawendą, figą i pistacjami
Pieczeń wielkanocna
Kisz z kurczkiem
Sałatka wielkanocna z jajkiem i różyczkami kalafiora
Sery, pomidor, ogórek
pieczywo, masło, marynaty
Mazurek, Babka gotowana
owoce filetowane
kawa, herbata, sok
 

Obiadokolacja

Panierowane roladki drobiowe nadziewane duszonymi porami i szynką
Zupa grzybowa z drobiowymi kluseczkami
Polędwiczki wieprzowe w cieście
Roladki z łososia w otoczce grillowanej cukini
Warzywa gotowane, Sałatka z granatem i rukolą
Ziemniaki pieczone, Ryż z warzywami
Kompozycja sałat i surówek
Kompozycja delikatnych musów owocowych
sok, woda

DESER

kawa, herbata

Wyprawa wozami konnymi po Borach Tucholskich połączona z ogniskiem, pieczeniem kiełbasek,

grzańcem.

PONIEDZIAŁEK WIELKANOCNY
Śniadanie
Szwedzki stół
Obiadokolacja
Kapuśniak po Borowiacku
Pieczeń wiejska z bekonem i swojską kiełbasą
De’volayle
Pieczone filety z pstrąga podane na sosie paprykowo-pomidorowym
Kompozycja sałat, Sałatka z pieczarkami i jajkiem
Ziemniaki puree, Kasza jaglana z grzybami
Kruche babeczki, ptysie faszerowane
sok, woda

DESER
kawa, herbata

 

WTOREK
Śniadanie-wyjazd
 

koszt pobytu

470 zł/1 osobę*

310 zł - dzieci do lat 10

pokój  min. 2-osobowy

dzieci do lat 3-gratis

*w cenę wliczone jest również basen bez ograniczeń czasowych, za wyłączeniem strefy saun