Menu - Sylwester 2017

Menu Sylwester

Przystawka ciepła

Żabie udka „Po Francusku”, podane z arancini i chutneyem z mango

Zupa

Delikatna zupa z grzybami, z okolicznych lasów, i wyrazistymi klopsikami cielęcymi

Danie główne

Rolada z indyka faszerowana wędzonym serem i żurawiną, w ziołowej panierce oraz bałkańskie gołąbki podane z młodą marchewką, sosem marinara i puree z kaszy jaglanej i kalafiora

Deser

Słodka niespodzianka cukiernika

Stół szwedzki z słodkościami

Fontanna z gorącą czekoladą

Owoce filetowane

Kompozycja deserów i ciast

 

Przekąski zimne

Polędwica z dorsza w cytrusowej galarecie

Łosoś wędzony na bazyliowej grzance

Kompozycja tortilli z wędzonym pstrągiem, halibutem i anyżem

Pasztet z perliczki z konfiturą cebulową

Sylwestrowy śledzik z cebulką i koperkiem

Delikatny mus z gęsiej wątróbki w kruchym cieście

Deska swojskich wyrobów wędliny, marynaty, smalec, pieczywo

Sałatka jarzynowa z pieczonym burakiem

Kompozycja wyśmienitych serów z winogronami  

Pieczony kurczak faszerowany musem ze szpinaku i pomidorów

Sałatka z wędzonym kurczakiem, cytrusami i orzeźwiającym vinaigrette

Zupy podawane w nocy

 

Ragout wołowe

Tradycyjny barszcz staropolski aromatyzowany wędzoną śliwką

 

Live cooking

Pokaz przygotowania sushi wraz z degustacją

Krewetki i kurczak w tempurze z orientalnymi sosami

 

NAPOJE, SOKI, 0,5L WÓDKI/PARA

PÓŁNOC

POKAZ  FAJERWERKÓW

SZAMPAN

 

ZABAWA PRZY ZESPOLE MUZYCZNYM

 

KOSZT 590 ZŁ/PARA

KOSZT NOCLEGU, PŁATNY DODATKOWO, WG OBOWIĄZUJĄCEGO CENNIKA

 

BAL ROZPOCZYNA SIĘ O GODZINIE 20,00 DO GODZ. 4,00

 

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

 

REZERWACJE

52 3341500,  694 414 247

zajazdfojutowo@wp.pl